پزشکی

۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

درآمد رشته های مختلف علوم پزشکی در حال حاضر (97-98) چقدر است ؟

درآمد رشته های مختلف علوم پزشکی در حال حاضر (97-98) چقدر است ؟

درآمد رشته های مختلف علوم پزشکی در حال حاضر چقدر است ؟ برای پزشکی قبول شدن باید زحمت زیادی کشید و این رو هیچ کس نمیتونه انکار کنه . برای قبولی دندانپزشکی ، داروسازی وسایر رشته ها هم باید زحمت کشید و تنها کسانی قبول میشن که با علاقه زیاد برای رسیدن به این رشته ها تلاش می کنند . 

  • ماریا تیموری
  • ۰
  • ۰

10رشته محبوب پزشکی

 

پرطرفدارترین رشته پزشکی

هنوز دکتر، مهندس ها روی بورسند. پولدار شدن، شاید مهمترین دلیل بسیاری برای دانشگاه رفتن بوده وهست، برای همین آرزوی دکتر و مهندس شدن به فکر خیلی از دانش آموزان راه می‌کشد.

به گزارش ایسکانیوز؛ «هدایت تحصیلی»، مثنوی هفتاد من کاغذی است که این روزها همزاد و همنشین هزاران شرکت کننده در کنکور سراسری و والدین آنها شده است اما عدم توجه لازم به علاقه‌های آن ها و نگاه سلیقه‌ای و تحکم‌آمیز در انتخاب رشته، باعث سردرگمی آنها شده است.

شخصیت های اول این ماجرا هستند، که برای ورود به پایه دهم، بر اساس علائق خود و اطلاعات مختصر از رشته‌ها، هرکدام سودای تحصیل در رشته‌ای را در سر می‌پرورانند و به تبع آن تحصیلات در رشته خاص را در دانشگاه برای خود متصور می‌شوند.

دغدغه والدین برای انتخاب رشته تحصیلی متناسب با معدل و سلیقه دانش آموزان از یک سو و تمهیدات وزارت آموزش و پرورش برای برقراری توازن در رشته ها مساله ای است که این روزها فکر خانواده ها و اولیا مدارس را به خود مشغول کرده است.

آنها که در دبیرستان معدل بالاتری دارند با فکر پوشیدن لباس سفید دکتری و گذاشتن کلاه ایمنی مهندسی، جذب رشته های علوم تجربی و ریاضی و فیزیک می‌شوند، آنها هم که انتخابی جز علوم انسانی در رشته های نظری برایشان باقی نمی ماند عزمشان را برای وکیل شدن جزم می‌کنند. از رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش هم در این سالها آنطور که باید و شاید استقبال نشده و همچنان رشته های نظری بیشترین حجم داوطلبان کنکور را دارند.

در گزارش قبلی که در اینجا می توانید مشاهده کنید، رشته های پرطرفدار مهندسی را بررسی کردیم. حالا در این گزارش می خواهیم پرطرفدارترین و پرکاربردین ترین رشته های پزشکی را مورد بررسی قرار دهیم.

  • ماریا تیموری
  • ۰
  • ۰

اگر بخواهیم به دنبال راه حلی برای برون رفت از وضعیت دشوار کنونی و کاستن تنش در رابطه پزشکان و بیماران باشیم، باید علاوه بر نقد ساختار درمانی، بر عاملیت پزشکان هم تاکید کنیم .

 اول شهریورماه بهانه ای شد تا پس از کشمکش های فراوان گروهی از مردم با جامعه پزشکی، قدری هم پای درد و دل این قشر بنشینیم.به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این اواخر نقل و نبات صفحه اول رسانه ها، خطاها و قصورات پزشکی و در عوض دریافتی بالای این جامعه زحمتکش بود. بالاخره روزی رسید که بعد از حاشیه ها و جبهه گرفتن اغلب مردم در مقابل پزشکان، کمی هم اهمیت حضورشان در جامعه به چشم آید.

 

سالروز تولد ابوعلی سینا، اول شهریورماه ، روز پزشک نامگذاری شده، البته شاید امسال به وجود این روز بیش از سال های گذشته نیاز است چرا که اتفاقات اخیر ذره بین جامعه را روی کوتاهی های این قشر ریزتر کرده و به گونه ای چشم گروهی از مردم را بر روی تلاش پزشکان بسته است.

  • ماریا تیموری
  • ۰
  • ۰

دنیای پزشکی

با از دست دادن یا اهدای خون، حدود ۲۴ساعت طول می کشد تا قسمت آبکی خون (پلاسما) جایگزین شود. اما جایگزینی گلبول های قرمز که حاوی اکسیژن است حدود ۴ تا ۶هفته طول می کشد.
 
 
جایگزین یک واحد خون - حدود ۶هفته 

با از دست دادن یا اهدای خون، حدود ۲۴ساعت طول می کشد تا قسمت آبکی خون (پلاسما) جایگزین شود. اما جایگزینی گلبول های قرمز که حاوی اکسیژن است حدود ۴ تا ۶هفته طول می کشد. سلول های کلیوی به افت میزان اکسیژن در خون حساس است، از این رو شروع به ترشح پروتئینی به نام «اریتروپیتین» می کند که به مغز استخوان راه می یابد تا تولید یاخته های بنیادی لازم را برای ساخت سلول های خون تحریک کند. به طور طبیعی ذخیره آهن مردان برای تولید گلبول قرمز از زنان بیشتر است.
  • ماریا تیموری